Pohni zámkem!

Chcete si užít pestrý, sportem a pozitivním myšlením nabytý víkend? Pak neváhejte a zaregistrujte se!

Pohni zámkem!

 

V termínu  1. – 2. 8. 2020 správa SHZ Bečov ve spolupráci se spolkem Move Your Self z. s. připravili  víkend pro všechny ty, co mají radost z pohybu a aktivně stráveného času , během kterého se rozhodně nikdo nebude nudit. Čeká na Vás  program na terasách zámku, ve kterém se vystřídají lekce yogy, step aerobicu, jumping fitness a kruhové tréninky. Příznivci běhu a nordic-walking se vydají do úžasné okolní krajiny. Na každý den je připravena společná debata pod vedením profesionálních koučů na téma Nastavení zdravého životního stylu. Tým Move Your Self pro Vás bude k dispozici po celé dva dny.

 

Chcete si užít pestrý, sportem a pozitivním myšlením nabytý víkend? Pak neváhejte a zaregistrujte se!

Registrace, podrobné informace a časový plán na stránkách:  www.myss.cz

 

Spolek Move Your Self se zabývá zdravým životním stylem, rádi vám ukážeme cestu k vyváženému životu zejména v oblasti fyzické a tím pádem i duševní. Není pro nás důležitý výkon, čísla, pořadí, ale pocity, emoce, prožitek a zážitek. Snažíme se o to, abychom doprovázeli lidi na jejich cestě k pozitivní změně. Největší odměnou je nám váš úsměv, radost a dlouhodobá spolupráce.

 

Správa státního hradu a zámku Bečov se dlouhodobě zaměřuje na zážitkovou pedagogiku, a sportovní vyžití. Díky těmto aktivitám se hrad Bečov stal prvním svého druhu fakultním objektem Univerzity Karlovy, Pedagogické fakulty a Modelovým pracovištěm Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje. Hradní lezecká stěna patří do skupiny experimentálních specializací, jenž má za cíl prokázat, že památkový objekt nemusí vždy být jen statickou konzervou minulosti, ale i aktivním soudobým prvkem reagujícím na současné společenské trendy. 

Věříme, že tímto nevšedním projektem společně podpoříme zájem o pohybové aktivity, kulturu a přírodu a rozšíříme příležitost k dalšímu rozvoji jednotlivců a celé společnosti.

 

 

Tisková zpráva ke stažení zde

Fotografie ke stažení